De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Weblog Simon IJnsen 13-06-2017

Geplaatst: 12-6-2017

Beste Lezers ,

De kop is er af en het werd wederom een zware bevalling op Limoges .
In ons NIC Holwerd waren er 208 duiven ingekorfd door 25 liefhebbers waaronder 8 van mij .
De voorbereidingen waren goed verlopen met zelfs een overwinning op de eerste zware dagfondvlucht , dus de verwachtingen waren best wel goed .

De teleurstelling is dan ook groot dat er slechts 1 van de 8 zich op de uitslag weet te plaatsen en er zijn nog twee onderweg naar Ameland .

De eerste duiven vielen in ons NIC rond half 11 en om 12.50.33 viel mijn eerste getekende op de plank wat goed is voor de 14de stek in het NIC en de eerste duif op Ameland van de 44 die er gezet waren .
Deze duivin vliegt nu in ons NIC op 3 vluchten een 10de ,11de en 14de , dus een toppertje in spe .Ik heb haar via een bon verkregen van de combinatie Bloem/ van der Veen uit Rinsumageest en in de stamboom zit een vleugje Jellema .

Zaterdag waren er 2 aangekomen , gevolgd door 2 op zondag en 2 op maandag . Deze laatsten hebben hun tijd wel nodig om te herstellen en ik zal bekijken of ik ze nog een keer ga spelen .

De volgende vlucht wordt St Vincent waar ik er 2 op ga spelen , een zoon van Youri en een klk van het Klein Kweekstertje van Jelle Jellema .

Ik wens een ieder alle succes toe op de eerste vlucht van de SMN .

Groeten vanaf een onstuimig Ameland .
 
 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.