De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Weblog update Simon Ijnsen 01-08-2016

Geplaatst: 1-8-2016

Beste Lezers ,
Het seizoen zit er voor de SMN weer op en is voor mij zeer teleurstellend verlopen .
Het is mij niet gelukt om ze dit jaar op de rails te krijgen , wat oa veel verliezen tot gevolg had . In ons NIC Holwerd pak ik iedere keer een staartprijs en daar doen we het natuurlijk niet voor .
Op Cahors pak ik wel keurig mij eerste 2 getekenden alleen zijn ze wederom een paar uur te laat voor een kopprijs .
Wel positief is hoe de zoon van mijn Barcelonadoffer zich ontwikkeld , welke dit jaar 3x prijs vliegt in het NIC en volgend jaar St Vincent krijgt voorgeschoteld .
De 2 broers welke ik bestemd had voor Barcelona 2017 zijn er alle twee nog en het is jammer voor hun dat de vorm dit jaar niet op het hok zat en ik weet dan ook niet wat ik er volgend jaar van verwachten kan .
Het seizoen van de jongen is al weer in volle gang en na 3 goede eerste vluchten kregen ze vorige week en zware te verwerken waar dan ook 8 zijn achter gebleven van de 26 . Dit weekend waren ze weer allemaal terug met zelfs 12 van de 17 in de prijzen in het district .
Komend weekend hebben we hier nog Bergerac en is het fond seizoen ten einde en hier gaan wat jaarlingen en 1 oude naar toe .
Langs deze weg wil ik alle prijswinnaars van de SMN  feliciteren en hoop dat een ieder persoonlijk zijn gewonnen prijs ophaalt op de feestmiddag .
 
Groeten vanaf Ameland .
 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.