De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Competitie Marathon Noord 2016 gaat dit weekend van start met de klassieker vanaf St.Vincent.

Geplaatst: 15-6-2016

Competitie  Marathon Noord  2016  gaat dit weekend van start met de klassieker vanaf  St.Vincent.
 
Het is nu woensdag 15 juni. A.s. zaterdagavond (of zondag?)  zijn waarschijnlijk de prijzen alweer verdeeld  en hebben we de winnaar van St.Vincent al mogen feliciteren. Tot dan kan iedereen dromen van een historische overwinning en het winnen van mooie prijzen. Gisteren zijn de duiven de mand in gegaan en het is te hopen dat u goed gezien heeft welke duiven bovenaan de lijst moeten staan. Er is nu niets meer aan te doen dan afwachten.  Dat is ook het mooie van onze sport. De hoop dat ………. En daarna …… op naar de volgende vlucht.

Cijfers en vergelijking
Als bestuur zijn we weer uitermate blij met het aantal inschrijvingen voor zowel de middag- als ochtendlossingen. Kijken we naar de aantallen dan zien we wat betreft het totaal aantal inschrijvingen (551) voor het eerst sinds jaren zelfs een (lichte) stijging. Dit ondanks het feit dat het aantal deelnemers op de ochtendlossingen is afgenomen t.o.v. 2015. Zagen we vorig jaar veel liefhebbers (218) voor beide competities inschrijven,  zien we daar nu toch een aantal (29) liefhebbers weer op terug komen. Maar met een totaal aantal liefhebbers op de middaglossing van 453 en op de ochtendlossingen van 286 zijn we meer dan tevreden. Met bovendien 45 deelnemers die dit jaar voor het eerst meestrijden bij SMN merken we van de tendens van de teruggang in de duivensport gelukkig vrij weinig. Al deze aantallen geven aan dat we met onze overzichtelijke competitie met veel prijzen waar iedereen kansen heeft voorzien in een duidelijke behoefte..

Sponsoring
Wat de sponsoring betreft zijn we er ook bijna uit en we willen vanaf deze plaats dan ook de sponsors van harte bedanken. Het is fijn om te zien dat we al jaren terug kunnen vallen op onze trouwe sponsors en we ook in staat zijn om nieuwe sponsoren te werven. Zonder hen zag onze competitie er niet zo uit. Nogmaals dank daarvoor.

Totale inleg
Met een totale inleg van ruim  €48.000,00 en de geschonken prijzen van onze sponsors erbij zijn we, zoals u van ons gewend bent, weer in staat om  een fantastisch prijzenpakket te vervliegen. We gaan net als vorig jaar de prijzen per vlucht kenbaar maken op de site, per mail en via facebook.

Attractiepoule 1e en 2e getekende
Wat betreft de attractieprijzen waarvoor is ingetekend zien we t.o.v. vorig jaar een duidelijke stijging. Op de middaglossing gaan we maar liefst  4.700,00 per vlucht uitkeren en voor de ochtendlossing zal dit per vlucht 3.200,00 zijn. De gewonnen bedragen vermelden we uiteraard op de uitslagen.  

Autopoule
Helaas is het ons ook dit jaar niet gelukt om de auto voltekend te krijgen. Hiervoor in de plaats zullen we (als u ingezet heeft voor de auto-poule maakt u kans) per vlucht een elektrische fiets vervliegen en als troostprijs zullen we ook nog verrassings prijzen vervliegen.

 

We wensen u allen een goed en plezierig  vliegseizoen toe. Wij hopen dat u dit jaar een van de mooie prijzen van Marathon Noord in de wacht sleept en dat we u kunnen huldigen op onze feestmiddag/kampioenen huldiging  die zal worden gehouden (noteert u alvast de datum) op 22 oktober 2016 bij zaal “De Kruisberg” in Doetinchem.

Succes!
Bestuur Marathon Noord

P.s. Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuws, meldingen, reportages etc. like ons dan op facebook https://www.facebook.com/marathonnoord
en twitter : @marathonnoord

<<< Terug

Sponsors

Agenda


zondag 31 mei 2020
Einde inschrijving Marathon Noord