De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Voorstellen Karel de Bruin

Geplaatst: 12-7-2011

Naam Karel de Bruin
Woonplaats Zwaagwesteinde.
Provincie Friesland.
Afstand op St. Vincent 1.197,318 KM
Belangrijkste aanwezige soorten op het hok

Piet de Vogel (22 stuks uit alle toplijnen); Frans van Peperstraten (alias De Sloper); Jan Polder; Sam de Jong; Gebr.Limburg; Jelle Outhuijse en Jelle Jellema. Deze duiven worden in hoofdzaak gekruisd en levert ons op dit moment de goede vliegduiven op.

Deelnemer Marathon Noord sinds 2011
Deelnemer op
De eerste jaren zullen we alleen deelnemen aan de middaglossingen. Met daarnaast dit jaar 2 ochtendlossingen voor de Fries Fond Club.
Specialisatie
Het is de bedoeling om in de toekomst ons te specialiseren op de ZLU vluchten. Met als ultieme doel de vlucht Barcelona.
Mooiste resultaat eerder behaald

We zijn een herintreder. In 2010 opnieuw begonnen. Na 16 jaar geen duiven meer. 2011 is dus ons 2e volledige seizoen. In het Nationale Inkorf Centrum De Reisduif (0219) te Zwaagwesteinde staan we na 4 vluchten: 1e Keizer Generaal; 1e Onaangewezen en 1e Generaal Aangewezen. Ook in het ACG 6 van de Afdeling Friesland bezetten we de zelfde plaatsen. Maar we zijn nog niet de finish.

Afsluitende opmerking Wel zag ik graag dat er meer eenheid komt in de overnachtvluchten voor Midden en Noord. Dus meer gezamenlijke lossingen.

       

 

   

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.