De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Voorstellen F. D. van den Brink

Geplaatst: 27-4-2011

Naam F. D. van den Brink
Woonplaats Swifterbant
Provincie Flevoland
Afstand op St. Vincent 1119 km
Aantal duiven in de winter 54
Belangrijkste aanwezige soorten op het hok

Iron Lady (Brakele x Laura Tennekes) Rooie van Freddy van der Kolk IJsselmuiden, Michel Bommerez Belgie ,Mario Buhrer Tavanier Almere en Handjevol van Huib Brandsen Putten

Deelnemer Marathon Noord sinds 2011
Deelnemer op
Ochtendlossing
 
Mooiste resultaat eerder behaald

49 Nationaaal Bordeaux jaarlingen. 
In het verleden: de 45 van 96. Als 19 jarige beginneling gekregen van Gerard van den Berg en Zn uit IJsselmuiden. In 98 werd zij 1e duifkampioen Generaal en 1e duifkampioen Natour van Kring 2 afd 8 (200 leden) niet anno 2011 geniet ze oude dag.

Afsluitende opmerking Geniet van het leven . Als de FORME  er is, dan vliegt de nestschotel zelfs prijs. Is die er niet,vertel eens hoe wel moet. Dan is het aantal doorslaggevend.

  

 

 

 

 

   

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.