De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Voorstellen Bram Wassenaar

Geplaatst: 30-1-2011

Naam Bram Wassenaar
Woonplaats Minnertsga
Provincie Friesland.
Afstand op St. Vincent 1184 KM
Aantal duiven in de winter 150
Belangrijkste aanwezige soorten op het hok

Aarden duiven via Anne Bruinsma uit de Sterke Perpignan uit de 2e Nat Bordeaux x 4e Nat st.Vincent verder duiven van Jac Steketee en twee aardens van Th.Eeuwijk verder heb ik v.Wanroy duiven en mijn twee laatste aankopen zijn van Comb.Gerritsen uit Renkum heb ook nog duiven van Piter Beerda,Wittebol,Jellema en verder heb ik een mix van verschillende rassen oa.Delbar,Theelen,v.Wanroy,v/d wegen,Aarden en tounier via Nico van Veen enz.

Deelnemer Marathon Noord sinds 2011
Deelnemer op
Ik heb mij gespecialeerd op de middaglossingen en in de toekomst ook ochtendlossingen.
Specialisatie
Specialisatie overnachtfond middaglossing.
Mooiste resultaat eerder behaald

1e Duifk.overnachtfond in het Nationale inkorfcentrum Zwaagwesteinde en was ook 1e duifk. Acg1 en 5e duifk van de afdeling Friesland'96
In 2006 was ik 3e onaangewezen overnachtfond in het nationale inkorfcentrum Zwaagwesteinde.

Afsluitende opmerking Ik stuur twee foto's mee de ene de 051 is mijn stamvader de 256 is zijn zoon ze zijn 14 en 12 jaar en leven en bevruchten nog steeds. Ik heb ook een foto meegestuurt van mijn duifkampioen foto op nest.

       

   

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.