De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Voorstellen Gerard van der Heide

Geplaatst: 31-12-2010

Even voorstellen.

Mijn naam is Gerard van der Heide en sinds 2 jaar actief in de duivensport. Vanaf het seizoen 2011 deelnemer SMN. Voorheen hen ik de postduivensport passief gevolgd. De afstand St. Vincent tot mijn hok is 1184 km.
Werkzaamheden in het buitenland maakte dat ik niet de tijd had om mij actief met de sport bezig te houden.
Volgend seizoen is het derde seizoen. Met 10 duiven ga ik deelnemen aan de ochtenlossingen. Zoals de planning voor 2011 er nu uit ziet wordt het alleen de Barcelona vlucht (1340km, Drachten, Friesland).

Met de jaarlingen volg ik hetzelfde programma als afgelopen seizoen. Een paar vitesse, enkele midfond en het gehele eendaagse fond programma.
Deze winter bestaat de vliegploeg uit 54 duiven, waarvan 10 overjarigen. Ik ben in het bezit van Johan Hamstra, Sjaak Buwalda, Peter Wielinga en Johannes Keuning duiven die de lange ademvluchten aan moeten kunnen. Daarnaast eigen kweek uit vd Wegen duiven.

Door de beperkte behuizing concentreer ik de ploeg duiven alleen voor de koninginnevlucht Barca. We gaan het meemaken.
Ik ben lid van PV. Vice Versa Drachten. Deze vereniging heeft veel overnacht liefhebbers. Dat wist ik vantevoren niet, maar is natuurlijk wel een leuke bijkomstigheid. Afgelopen seizoen kampioen aangewezen en onaangewezen in de B-groep van de vereniging. Voor het eerste vliegjaar niet onverdienstelijk vind ik zelf.

Rest mij u een sportief 2011 toe te wensen.

Met vriendelijke groet,

Gerard van der Heide

 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.