De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Rob Schouten SMN deelnemer met de hoogste snelheid op St. Vincent.

Geplaatst: 10-7-2010

Zoals bekend komen voor de competitie van Stichting Marathon Noord alleen de twee eerst getekende duiven voor plaatsing in de uitslag in aanmerking.
Dat is natuurlijk een kleine domper als je als SMN deelnemer een vroege duif hebt in de nationale uitslag maar bij Stichting Marathon Noord niet in de uitslag staat.
Zo zijn nu eenmaal de regels en zo wordt het spel gespeeld, maar een aantal jaren geleden is besloten om de deelnemer met de hoogste snelheid toch te huldigen ook al heeft deze geen eerste of tweede getekende geconstateerd.
Voor St. Vincent viel deze eer te beurt aan Rob Schouten uit Warmenhuizen die met zijn 5e getekende de 6 plaats in sector 2 voor zich opeiste.
Rob is bij Stichting Marathon Noord geen onbekende want hij werd in 2009 1e en in 2008 2e kampioen op de ochtendlossingen.
Dat hij op de middaglossingen zijn mannetje ook staat bleek in 2009 uit het feit dat hij op de 6 vluchten die op het programma van Stichting Marathon Noord staan 11 van de 12 getekende duiven in de prijzen had.
Op St. Vincent had Rob 6 duiven mee waarvan er 4 in de prijzen vlogen t.w. 6, 225, 236 en 243 in sector 2 tegen 5.336 duiven en in de uitslag van Stichting Marathon Noord werden het de plaatsen 111 en 112.

 Rob Schouten (l) krijgt namens Marathon Noord de felicitaties van bestuurder Rob Koeman.

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.