De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Voorstellen Fam. Hendriks

Geplaatst: 13-3-2010

Naam Fam. Hendriks
Woonplaats Zuiderwoude (voorheen Halfweg)
Provincie Noord-Holland
Afstand op St. Vincent 1085Km
Aantal duiven in de winter +/- 50 “oude tijgers” en +/- 60 (nog) niet opgeleerde jongen in Zuiderwoude. Kweekhok in Halfweg.
Belangrijkste aanwezige soorten op het hok

Antoon & Lucie van der Wegen, Jan Theelen, Gebr. Kuypers, Jef Schellekens, Cees van der Laan (allemaal rechtstreeks uit de oude basislijnen (eind ‘80, begin ‘90) gekocht)).

Eerder deelnemer Marathon Noord 1992
Deelnemer op
Ochtendlossing
Specialisatie
Barcelona en Perpignan
Mooiste resultaat eerder behaald
2e Kampioen Marathon Noord Middaglossing 1992, Winnaar “Golden Double Perpignan 2009”: 21e, 24e, 36e Nationaal.  
Afsluitende opmerking Sinds de nieuwe start in 2005 in Zuiderwoude staat duivensport bij ons alleen nog in het teken van de twee mooiste klassiekers op de ochtendlossing, waaraan in 2009 voor het eerst werd meegedaan. Ze staan alweer te trappelen! Iedereen veel succes dit jaar.
Een knoert van een duif. “Baron” is in 2009 voor het eerst naar Barca en Perpignan geweest met als resultaat 89e en 36e Nationaal. 

 

 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.