De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Voorstellen D.J.P. Schut

Geplaatst: 30-10-2009

Naam D.J.P. Schut
Woonplaats Zutphen
Provincie Gelderland
Afstand op St. Vincent 1097 km
Aantal duiven in de winter Tussen 60 en 70 duiven (incl. 12 kweekduiven)
Belangrijkste aanwezige soorten op het hok

Duiven van R. Van Moorselaar (Wadenoyen) en R. Deelkens (Overpelt (B), Comb. Nieuwenhuizen-Schut (reeds 5 jaar gestopt) en A. Peters uit Zelhem. Soorten: Steketee, v/d Wegen, Aarden  en Kooyman. Heb nu drie basis lijnen waar ik de komende jaren mee verder ga.

Eerder deelnemer Marathon Noord 2008
Deelnemer op
Middaglossingen
Specialisatie
Niet heb ook nog voor de dagfond / snelheid duiven, ga wel binnen 2 jaar over naar de overnachtfond.
Mooiste resultaat eerder behaald
Met de Comb. Nieuwenhuizen-Schut snelste Bergerac tegen 91000 duiven in 1987.
Op eigen hok sinds 4 jaar op de overnachting. Op eerste overnachtvlucht 37e NPO Brive in 2005. Daarna op diverse dagfond en overnachtfond vluchten voor in de uitslag met mooiste uitslag in 2008 op Bergerac met 1,2 en 7 in de CC Zutphen tegen de fam. Eyerkamp, H. Jurriens sr. en jr, B. en R. Jansen, etc. 
Ben erg trots op mijn "866" uit 2003 welke dit jaar weer 3 uit 3 pakt en nu op de kweek wordt gezet na 13 prijzen uit 15 overnachtingen.
Afsluitende opmerking Hoop dat het elk jaar beter blijft gaan krijg nu eindelijk en paar routiniers op het hok (oudste vlieger 2006)

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.