De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Voorstellen Remy Rouw

Geplaatst: 27-2-2009

Naam Remy Rouw
Woonplaats Volendam
Provincie Noord-Holland
Afstand op St. Vincent 1191 km
Aantal duiven in de winter 60
Belangrijkste aanwezige soorten op het hok Eigen soort – Hagens via Jos Baars –G.J.Hendriks – J.N.Eeltink en Wal Zoontjes via Antoon van Haaren(Heesch)
Deelnemer Marathon Noord sinds Dit jaar weer voor het eerst na jaren eendaagse fond gespeeld te hebben ben ik twee jaar geleden verhuist en met een nieuw hok weer opnieuw begonnen aan het overnachtingspel.
Deelnemer op
Overnachting Middaglossing
Specialisatie
Hangt van de toekomstige resultaten af
Mooiste resultaat eerder behaald
1e in de toenmalige Kring 2 Afd. A op Bergerac en 2e over heel Noord-Holland in 1987 achter de comb. Duivenvoorde – Welp uit Heemskerk
Ik speelde toen 1-2 en 3 in onze vereniging en zat met de eerste duif 4.5 uur los op de 2e duif (broer 1e ) die weer een uur los zat op de 3e duif een neef van de 1e en 2e en die zat weer 3 kwartier los op de tweede liefhebber in de vereniging
Dit met het Wanroy soort via C. Koks uit Avenhorn
Afsluitende opmerking
Klap ook voor de laatste liefhebber ,want iedereen doet op zijn eigen manier zijn best om zijn duiven zo goed als mogelijk is aan de start te brengen (we gaan tenslotte allemaal voor die 1e plaats)

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.