De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Voorstellen R.G.P. Vermaat

Geplaatst: 6-2-2009

Naam R.G.P. Vermaat
Woonplaats Driehuis N.-H.
Provincie Noord-Holland
Afstand op St. Vincent 1058 km
Aantal duiven in de winter 58 stuks vliegduiven
Belangrijkste aanwezige soorten op het hok Mijn hok bestand bestaat voor 100% uit duiven van Cees van der Laan uit Castricum.
Deelnemer Marathon Noord sinds Met een kleine onder breking vanaf 1990
Deelnemer op
Ik heb me altijd op middaglossing gericht, maar heb de bedoeling dit jaar mij meer naar de ochtendlossingen te richten. Dit ook gezien naar het  soort duiven van Cees van der Laan. Die schitteren op de ZLU vluchten.
Specialisatie
Het Overnachtspel middaglossingen maar ga me meer richten naar de ochtendlossingen.
Mooiste resultaat eerder behaald
Mijn mooiste resultaat is de overwinning 9 juli 2006 op Montauban, verder ben ik meerdere malen bij de eerste 100 nationaal te vinden.
Afsluitende opmerking
Mijn passie zijn de duiven in de breedste zin van het woord, ik zit in het bestuur van  mijn vereniging en ben concoursleider van het NIC in Santpoort Noord 1425.
Tevens neem ik deel in het bestuur van de fondclub Noord-Holland.
Voor meer informatie is mijn website te bezoeken onder; www.ruud-vermaat-duivensport.nl

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.