De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

W. v/d Hoek wint St. Vincent Marathon Noord 2007

Geplaatst: 31-8-2007

W. v/d Hoek wint St. Vincent Marathon Noord 2007

Centrumleider W.v.d Hoek wint met v.d. Wegen duivin 02-1180246 St. Vincent, geconstateerd om 2 minuten voor 5 uur. Deze duivin was niet aan haar proefstuk bezig, ze haalde al 3 keer teletekst.. Constateringen in de nacht komen niet geregeld voor.

Dhr. v.d Hoek is 51 jaar en 40 jaar duivenliefhebber. Op het hok v.d. Hoek wordt het totaal weduwschap gespeeld waar het vrouwelijk geslacht de mooiste prestaties leveren.

Mede gesteund door zijn echtgenote die ook nog achter de bar van de vereniging staat en een deel van de verzorging op zich neemt komen de duiven in topconditie aan de start. Geregeld pakken ze de 1e en 2e getekende St. Vincent 1 en 2 en Nat. 7e.

Tarbes 1e en 2e en Nat 84e. In 1999 was hij al eens 2e kampioen middaglossing. Hij denkt ook dit jaar hoog te eindigen en kijkt met spanning uit naar de einduitslag.

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.