De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Geert Tiemes uit Didam overwinnaar van Tarbes Marathon Noord 2007

Geplaatst: 31-8-2007

Geert Tiemes uit Didam overwinnaar van Tarbes (als ééndaagse i.p.v. meerdaagse fondvlucht Mont de Marsan) op vrijdag 6 juli.

Deze 55-jarige liefhebber uit de bouwwereld heeft vaker opmerkelijke prestaties neergezet. In 1999 won hij al de 1e nationaal van Bergerac. Ook deze vlucht was hij tot de volgende morgen op teletext nationaal overwinnaar, maar moest deze plaats jammer genoeg afstaan aan een liefhebber uit Harderwijk. “Ik vond het al zo gek dat ik niets had gehoord die avond, daarom was ik niet zo verrast, wel een beetje teleurgesteld”, was zijn commentaar.

Zijn weduwnaar H04-1668114 was op St. Vincent ook zijn eerste duif. Het soort is van J. de Beukelaer uit Aalten uit diens 1e nationaal St. Vincent x ras J. Ernest via Geert Reintjes waar hij zeer succesvol mee is. In 2006 vloog deze weduwnaar ook 2 prijzen op tweemaal zetten.
Geert is dit jaar begonnen met 36 weduwnaars (klassiek) en 12 nestkoppels waar hij hoofdzakelijk met de duivinnen vliegt. Zijn favoriete stand zijn jongen van 3 dagen oud.

Hij specialiseert zich op alle eendaagse en meerdaagse fondvluchten en enkele ZLU vluchten.
Zijn jonge duiven moeten het hele jonge duivenprogramma afmaken om een plaatsje te veroveren voor het jaar erop. De bloemen van onze Stichting waren op deze vlucht voor een liefhebber die weet waarover hij praat, organisatieman in hart en nieren en voor mij de terechte winnaar.

Geert proficiat!!

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.