De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Agen ZLU oude duiven voor de ochtendlossing Marathon Noord 2024

Geplaatst: 18-6-2024

Agen ZLU oude duiven voor de ochtendlossing Marathon Noord 2024

Helaas moeten wij mededelen dat voor Marathon Noord Ochtendlossing alleen de OUDE duiven gaan tellen voor Agen ZLU. Het blijkt niet mogelijk om een correcte uitslag te maken voor een gecombineerde vlucht Agen oude duiven en jaarlingen.

We hebben geconstateerd dat er zeer verschillend wordt ingekorfd in de inkorfcentra. In een aantal centra wordt er op 1 vlucht ingekorfd voor de jaarlingen en oude duiven waarna het bestand wordt gesplitst voor de ZLU in een jaarlingen en oude duiven bestand. Maar er zijn ook inkorfcentra waar er op de inkorfavond 2x wordt ingekorfd, dus voor de jaarlingen en dan apart de oude duiven.

Bijvoorbeeld de Fondclub NH en SNZH hebben een gecombineerde uitslag en geen aparte uitslag voor oude duiven en jaarlingen maar helaas is dit niet overal het geval. Doordat wij werken met de eerste 2 getekenden op de inkorflijst en vooral in het ECS, is het niet mogelijk om een goede correcte uitslag te maken. We hebben er veel tijd en energie ingestoken om het wel voor elkaar te krijgen. Maar als het niet 100% zeker is dat we een correcte uitslag krijgen kunnen en willen we dit risico niet nemen.

Wij hadden het graag anders gezien, maar hopen dat u begrip heeft voor de ontstane situatie.

Mocht u door deze verandering niet willen deelnemen aan de ochtendlossing competitie dan moet u dat kenbaar maken aan onze penningmeester (penningmeester@marathonnoord.nl) vóór vrijdagavond 21 juni 2024 20.00 uur.  Dan wordt u uitgeschreven voor de ochtendlossing en worden de ingezette gelden teruggestort.

 

Met vriendelijke groet,
Marathon Noord

 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


dinsdag 23 juli 2024
Inkorven Bergerac
vrijdag 26 juli 2024
Lossing Bergerac gepland
maandag 29 juli 2024
Inkorven Perpignan
vrijdag 2 augustus 2024
Lossing Perpignan gepland
zaterdag 26 oktober 2024
Feestmiddag en Kampioenenhuldiging 2024
Lees meer >