De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Een hernieuwde kennismaking met Travipharma deel 3

Geplaatst: 20-2-2024

Een hernieuwde kennismaking met Travipharma deel 3

Zoals wij al eerder schreven hebben wij in de lange tijd dat Travipharma bestaat heel veel beurzen gedraaid. Zo’n weekend is het moment waarop de duivenliefhebbers hun inkopen gaan doen voor het nieuwe vliegseizoen en hun vragen kunnen stellen aan de experts. Maar ook voor ons is het een mooi moment om onze klanten weer eens in het echt te kunnen spreken. De ProffSport voorjaarsbeurs in Houten is er een die wij al heel wat jaren draaien. Maar ook in Belgie, Duitsland, en Engeland waren wij jaarlijks te vinden.
 


Onze agenten staan met onze producten op de beurzen in hun eigen land. Denk bijvoorbeeld aan Supra in Portugal en Borg Cardona in Malta. Ook in Polen draait onze vriend en distributeur Andrzej Wolek al jaren de beurzen in Katowice.

Enkele jaren geleden zijn wij nóg een stapje verder gegaan en hebben wij de stap naar de beurzen in het Midden-Oosten gezet. Al meer dan 12 jaar hebben wij een grote export naar het Midden-Oosten. Onze agent in Irak bevoorraadt de volledige Irakese markt. Hiermee groeide onze focus op de poultry, wat in het Midden-Oosten een belangrijke markt is. Daarom vonden wij het belangrijk om de afgelopen 4 jaar ook zelf wat beurzen in het Midden-Oosten te bezoeken. Sarmad en Gerard hebben vorig jaar bijvoorbeeld in Saoedi-Arabië de Saudi Agriculture International Exhibition & Conference in Riyad bezocht. Een heel groot evenement waar veel mensen op af komen. De agricultuur is een van de grootste markten in het Midden-Oosten en op dit evenement zijn industrie professionals, innovaties en de beste technieken te vinden.

 

Ook nu zitten wij midden in de beursperiode. Zo was kortgeleden de Olympiade in Maastricht. Een prachtig internationaal 3-daags evenement waar prestaties van duivenliefhebbers uit de hele wereld gevierd en geëerd worden. Na 25 jaar werd het in weer ons land gehouden. Ook deze editie was het een drukbezocht weekend. Het was heel fijn om onze klanten weer in het echt te kunnen zien en spreken.

Op de beurzen zult u het vertrouwde gezicht Raymond Schalkwijk tegenkomen, die al jaren met ons de beurzen mee draait en voor u klaar staat. Travipharma is erg blij dat Raymond ons team al zo lang versterkt. Travipharma gaat zoals altijd met de tijd mee, daarom zijn wij erg blij en trots om de gebroeders Pieper (Claudio & Dani) in ons team te mogen hebben. Fanatieke duivenmelkers die al verschillende overwinningen hebben behaald in de duivensport, zeer gedreven en leergierig. Al jaren gebruikers van de Travipharma producten, dus vol met kennis die ze met onze klanten kunnen delen. Echt een aanwinst voor ons team!

De Fugare beurs in Kortrijk hebben wij dit weekend achter de rug en al gauw komt de ProffSport voorjaarsbeurs in Houten eraan: 2 & 3 maart. Ook hier zijn wij natuurlijk weer van de partij! Op deze beurzen hebben verschillende Travipharma producten een speciale beursaanbieding. Dus pak uw kans om de inkopen te doen voor het volgende vliegseizoen. Wij van Travipharma hebben een vliegpakket samengesteld. Dit is een combinatie van producten om daarmee het beste uit je duiven te kunnen halen en klaar te staan voor het begin van de vluchten. In dit pakket zit de Forte Vita, Provibac, Turbo-Disinfect-Oral, Travi-Vit en de S.A.S. Tijdens de beurs is dit te kopen met een super korting: nu voor €82,50.

 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


zondag 21 april 2024
Grote Jubileum Zaalveiling speenklare jongen 2024
Lees meer >
zaterdag 26 oktober 2024
Feestmiddag en Kampioenenhuldiging 2024
Lees meer >