De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Een hernieuwde kennismaking met Travipharma deel 2

Geplaatst: 10-2-2024

In dit artikel willen wij jullie graag wat vertellen over onze producten.

Travipharma werkt met respect voor de balans die duiven en pluimvee van nature hebben. Onze supplementen zijn erop gericht deze natuurlijke balans te versterken, zodat deze dieren minder snel last krijgen van gezondheidsproblemen en beter in staat zijn hun natuurlijke immuunsysteem te gebruiken. De voedingssupplementen die Travipharma heeft ontwikkeld zijn gemaakt van pure en natuurlijke stoffen. Ook wilt u natuurlijk voorkomen dat ziekten en infecties uitbreken in de kolonie. Echter, de duivensport kan best uitdagend zijn voor deze vogels, omdat ze hun reserves opmaken om een goede prestatie neer te zetten. Dat kan de natuurlijke balans uit evenwicht brengen waardoor de duiven vatbaarder zijn voor infecties of ziekten. In dat geval levert Travipharma uitstekende medicijnen die deze mooie dieren helpen om infecties en ziekten te bestrijden, om zo hun gezondheid weer op peil te krijgen. Onze medicijnen zijn geproduceerd onder de strikte kwaliteitsvoorwaarden zoals opgesteld in de GMP (Good Manufacturing Practice) en de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Als klant kunt u 100% zeker zijn dat uw duiven altijd de beste en meest pure medicijnen krijgen om ziekten te bestrijden.

Als er dan een infectie in het hok is, dan is ons doel om daar kennis over te verspreiden. In dit artikel zullen we over 3 bekende duiven ziektes praten.

Laten we beginnen bij Coccidiose. Deze parasitaire ziekte komt helaas vaak in de hokken voor, te herkennen aan diarree bij de duiven. Coccidiose zorgt voor het aantasten van de spijsvertering en zorgt ervoor dat de voedingsstoffen niet goed worden opgenomen door het lichaam. Coccidiose komt vaak door ongedierte of besmet voer en wordt dan in het hok verder verspreid door besmette uitwerpselen. Het is daarom belangrijk om het hok droog maar zeker ook het voer en drinkwater schoon te houden. TRAVIPHARMA TURBO-DISINFECT-ORAL is een krachtig natuurlijk product om hiervoor in te zetten.


Duiven krijgen regelmatig wormen binnen maar dat kan een negatieve invloed op de gezondheid van de duif kan hebben als deze te lang in het lichaam blijven. Dit kan zorgen voor diarree, een verminderde eetlust, vermagering, droge pluimen en verminderde prestaties. Daarnaast maakt dit de duif ook vatbaarder voor andere ziekten.

TRAVIPHARMA WORM-TAB zijn tabletten om de verschillende typen wormen waar de duiven last van kunnen hebben te bestrijden.

TRAVIPHARMA WORM-LIQUID is handig om in het drinkwater of over het voer te doen. Het is aanbevolen om TRAVIPHARMA

TRAVI-VIT te geven na de worm kuur om de duif weer in de beste conditie te krijgen.

Voor veel duivenliefhebbers is van alle ziekten die de duiven kunnen hebben, de E.Coli de echte nachtmerrie. E.Coli is een bacteriële infectie dat het immuunsysteem heel erg verslechterd. Hierdoor maakt het de duif ook nog vatbaarder voor andere bacteriën en virussen. Gelukkig is het wel te genezen! Je moet er alleen wel snel bij zijn want voor zo een verzwakte duif is een andere besmetting daar bovenop heel risicovol. Het is belangrijk om de besmette duif direct in quarantaine te plaatsen. Wij hebben een aantal medicijnen die E.Coli onderdrukken en genezen. TRAVIPHARMA TURBO-DISINFECT-ORAL is een uitstekend natuurlijk product die krachtig optreedt in het voorkomen van deze ziekte maar als je bij deze infectie snel optreedt werkt het ook genezend.


Mocht u nog vragen hebben na het lezen van dit artikel kunt u ons altijd een mailtje (info@travipharma.com) sturen!

 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


maandag 24 juni 2024
Inkorven Agen
vrijdag 28 juni 2024
Lossing Agen gepland
maandag 1 juli 2024
Inkorven Barcelona
dinsdag 2 juli 2024
Inkorven Cahors
vrijdag 5 juli 2024
Lossing Cahors gepland
vrijdag 5 juli 2024
Lossing Barcelona gepland
dinsdag 23 juli 2024
Inkorven Bergerac
vrijdag 26 juli 2024
Lossing Bergerac gepland
maandag 29 juli 2024
Inkorven Perpignan
vrijdag 2 augustus 2024
Lossing Perpignan gepland
zaterdag 26 oktober 2024
Feestmiddag en Kampioenenhuldiging 2024
Lees meer >