De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Inschrijving jubileum-seizoen 2024 gestart

Geplaatst: 1-1-2024

We staan weer voor een nieuw jaar en u kunt net als voorgaande jaren vanaf (morgen) 1 januari inschrijven voor de Marathon Noord competitie 2024. Een speciale jubileum editie want Marathon Noord bestaat in 2024 namelijk 50 jaar. Dit willen we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We gaan daarom gegarandeerd een auto als hoofdprijs vervliegen op Bergerac. Op de vlucht Perpignan zijn er 2 E-bikes te winnen en op de Rivacare Jaarlingen race zal er een dubbele uitbetaling van de te winnen gelden zijn. We hebben de inleg per discipline verhoogd met €5,00. Iedere deelnemer doet daardoor automatisch mee voor de auto en/of E-bikes.

Zoals gebruikelijk worden er weer twee competities gehouden. Eén competitie over 3 vluchten met middaglossing (St.Vincent, Cahors en Bergerac) en één over 3 vluchten met ochtendlossing (Barcelona, Agen en Perpignan). Voor 2024 hebben we Marseille vervangen voor Agen. We horen al enkele jaren dat men liever Agen speelt dan Marseille en wij hopen door Agen te kiezen  ook het aantal deelnemers op de ochtendlossing te kunnen vergroten. Wat betreft de getekende duiven: het werkt hetzelfde als bij de andere vluchten, de volgorde in het ECS is leidend. We hebben geen aparte uitslag voor ouden en jaarlingen.

Uiteraard hebben we wederom ons Attractie 1 en 2 spel. Voor 2024 hebben we geen E-bike poule maar per discipline een

Jubileumpoule 2024: Uitbetaling gaat per €100,-. De inleg bedraagt €25,00. De totale inleg van de Jubileum poule zal evenredig worden verdeeld per discipline, per vlucht. In 2024 zal op de laatste nationale vlucht t.w. Bergerac zoals gezegd een auto worden vervlogen en zal tevens onze 4e ringenrace vervlogen worden. Dit jaar met een dubbele uitbetaling van de te winnen gelden.

Kijk voor de te vervliegen geldprijzen van de ringenrace en alle mogelijkheden en spelregels op onze website www.marathonnoord.nl (Seizoens-informatie, seizoen 2024, spelregels).

Marathon Noord Jaarling Ringenrace 2025. De eerste edities van de Rivacare Jaarlingen race waren een groot succes. Voor het komende jaar zijn er 1800 ringen beschikbaar. Wilt u ook meedoen, wacht dan niet te lang met inschrijven.

  • Iedere deelnemer van 2024 mag 6 ringen bestellen. Deze ringen kunnen deelnemen op de laatste nationale vlucht van 2025. Indien de deelnemer dan ook deelnemer is in 2025.
  • Het maakt niet uit of de deelnemer deelneemt aan de ochtend- en of middaglossing.
  • De duiven hoeven niet bij de eerste 2 getekende te staan op de vlucht.
  • De ringen kosten 15 euro per 6 stuks.
  • Per hokcoördinaat mag er maximaal 1 set van 6 ringen besteld worden.
  • De ringen worden door ons op uw naam gezet en zijn niet overdraagbaar.
  • De ringen kunnen bij inschrijving worden besteld.
  • De ringen worden na inschrijving vanaf 1 februari aan u verzonden.

U kunt via onderstaande link vanaf 1 januari automatisch inloggen en inschrijven via onze site.
Heeft u een nieuw lidnummer, pas deze dan bij uw inschrijving aan.

Uw inschrijving wordt pas definitief nadat deze door de beheerder van Marathon Noord is beoordeeld. Na deze beoordeling ontvangt u een e-mail met uw definitieve inschrijfgegevens. Het is ook mogelijk om later nog uw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Namens alle Marathon Noord medewerkers wensen wij u alvast een fijne jaarwisseling en een succesvol maar vooral gezond 2024.
 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


maandag 24 juni 2024
Inkorven Agen
vrijdag 28 juni 2024
Lossing Agen gepland
maandag 1 juli 2024
Inkorven Barcelona
dinsdag 2 juli 2024
Inkorven Cahors
vrijdag 5 juli 2024
Lossing Cahors gepland
vrijdag 5 juli 2024
Lossing Barcelona gepland
dinsdag 23 juli 2024
Inkorven Bergerac
vrijdag 26 juli 2024
Lossing Bergerac gepland
maandag 29 juli 2024
Inkorven Perpignan
vrijdag 2 augustus 2024
Lossing Perpignan gepland
zaterdag 26 oktober 2024
Feestmiddag en Kampioenenhuldiging 2024
Lees meer >