De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Overschrijven van de Stichting Marathon Noord ringen.

Geplaatst: 31-3-2023

Overschrijven van de Stichting Marathon Noord ringen.

Voor 2023 zijn de eerste 200 setjes ringen op de naam van de ontvangende liefhebber gezet door de NPO. De lijst met de laatste 98 gaan vandaag de deur uit richting de NPO. Zij moeten dit handmatig overschrijven.

Dit is ook in de afgelopen 3 jaar zo gegaan. Wij leveren een lijst aan en het NPO bureau moet dit handmatig ingeven. Hierbij kunnen natuurlijk fouten gemaakt worden.

Mochten er ringen nog niet overgeschreven zijn of u wilt de 2023 snel op uw naam hebben, dan vragen wij u dit te doen via uw vereniging. In uw vereniging is een persoon die voor u de ringen op naam kan zetten. Doe dit via deze persoon, wij kunnen niet individuele ringen op naam zetten.
 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


zondag 21 april 2024
Grote Jubileum Zaalveiling speenklare jongen 2024
Lees meer >
zaterdag 26 oktober 2024
Feestmiddag en Kampioenenhuldiging 2024
Lees meer >