De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Inschrijving gestart voor 2023!

Geplaatst: 1-1-2023

We staan weer voor een nieuw jaar en u kunt net als voorgaande jaren vanaf 1 januari inschrijven voor de Marathon Noord competitie 2023. De competitie voor de overnachtfond liefhebber met een spectaculair groot prijzenpakket. In 2022  was de waarde van het prijzenpakket maar liefst meer dan €50.000,00

Net als de laatste jaren worden er weer twee competities gehouden. Eén competitie over 3 vluchten met middaglossing (St.Vincent, Cahors en Bergerac) en één over 3 vluchten met ochtendlossing (Barcelona, Marseille en Perpignan). Uiteraard hebben we wederom ons Attractie 1 en 2 spel en ook voor 2023 hebben we gekozen voor een E-bike poule. De inleg van de E-bike poule zal evenredig worden verdeeld per discipline, per vlucht.
In 2023 zal op de laatste nationale vlucht t.w. Bergerac onze 3e ringenrace vervlogen worden. Kijk voor de te vervliegen geldprijzen van de ringenrace en alle mogelijkheden en spelregels op onze website www.marathonnoord.nl (Seizoens informatie, seizoen 2023, spelregels).

Marathon Noord Jaarling Ringenrace 2024 jubileum editie. De eerste edities van de Rivacare Jaarlingen race waren een groot succes. Voor het komende jaar zijn er 1800 ringen beschikbaar. Wilt u ook meedoen, wacht dan niet te lang met inschrijven.

  • Iedere deelnemer van 2023 mag nu 6 ringen bestellen. Deze ringen kunnen deelnemen op de laatste nationale vlucht van 2024. Indien de deelnemer dan ook deelnemer is in 2024.
  • Het maakt niet uit of de deelnemer deelneemt aan de ochtend- en of middaglossing.
  • De duiven hoeven niet bij de eerste 2 getekende te staan op de vlucht.
  • De ringen kosten 15 euro per 6 stuks.
  • Per hokcoördinaat mag er maximaal 1 set van 6 ringen besteld worden.
  • I.v.m. ons 50-jarig jubileum in 2024 verhogen we het prijzengeld en krijgt de winnaar 1.000,00.
  • De ringen worden door ons op uw naam gezet.
  • De ringen kunnen bij inschrijving worden besteld.
  • De ringen worden na inschrijving vanaf 1 februari aan u verzonden.

Heeft u een nieuw lidnummer, pas deze dan bij uw inschrijving aan.

Uw inschrijving wordt pas definitief nadat deze door de beheerder van Marathon Noord is beoordeeld. Na deze beoordeling ontvangt u een email met uw definitieve inschrijfgegevens. Het is ook mogelijk om later nog uw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Namens alle Marathon Noord medewerkers wensen wij u alvast een fijne jaarwisseling en een succesvol maar vooral gezond 2023.

<<< Terug

Sponsors

Agenda


zondag 21 april 2024
Grote Jubileum Zaalveiling speenklare jongen 2024
Lees meer >
zaterdag 26 oktober 2024
Feestmiddag en Kampioenenhuldiging 2024
Lees meer >