De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

De situatie rondom de vogelgriep

Geplaatst: 12-6-2022

De situatie rondom de vogelgriep houdt ook ons als bestuur bezig. We hebben het er lang over gehad, maar zien geen mogelijkheid om de getroffen liefhebbers te compenseren voor de kampioenschappen.
Wel is het uiteraard mogelijk om de inschrijving te wijzigen of te annuleren. Neemt u hierover aub contact met ons op aangezien wij niet 100% weten welke liefhebbers het betreft.
 
We leven mee met de liefhebbers die op dit moment of in de nabije toekomst niet kunnen vliegen met hun duiven. Een lichtpuntje is misschien dat in de recent getroffen gebieden de duiven wel goed zijn ingevlogen.

Mocht het verbod worden opgeheven, kunnen deze wellicht snel weer worden ingekorfd op de, voor marathonspelers belangrijke vluchten.

Tenslotte hopen wij dat de lobby van NPO bij Het ministerie en het Europees Parlement voor de toekomst succes zal hebben.
 

bestuur Marathon Noord

Contactpagina

 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


zaterdag 28 oktober 2023
Feestmiddag en kampioenenhuldiging
Lees meer >