De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Inschrijving seizoen 2022

Geplaatst: 31-12-2021

We staan weer voor een nieuw jaar en u kunt net als voorgaande jaren vanaf 1 januari inschrijven voor de Marathon Noord competitie 2022. De competitie voor de overnachtfond liefhebber met een spectaculair groot prijzenpakket. In 2021  was de waarde van het prijzenpakket maar liefst meer dan €50.000,00 

Net als de laatste jaren worden er weer twee competities gehouden. Eén competitie over 3 vluchten met middaglossing (St.Vincent, Cahors en Bergerac) en één over 3 vluchten met ochtendlossing (Barcelona, Marseille en Perpignan). Uiteraard hebben we wederom ons Attractie 1 en 2 spel en ook voor 2022 hebben we gekozen voor een E-bike poule. De inleg van de E-bike poule zal evenredig worden verdeeld per discipline, per vlucht.

In 2022 zal op de laatste nationale vlucht t.w. Bergerac onze 2e ringenrace vervlogen worden. Kijk voor de te vervliegen geldprijzen van de ringenrace en alle mogelijkheden en spelregels op onze website www.marathonnoord.nl (Seizoens informatie, seizoen 2022, spelregels).

Marathon Noord Jaarling Ringenrace 2023
Vorig jaar was de eerste editie van de Rivacare Jaarlingen race een groot succes. Dit jaar zijn er 1400 ringen beschikbaar. Wilt u ook meedoen, wacht dan niet te lang met inschrijven.

  • Iedere deelnemer van 2022 mag 4 ringen bestellen. Deze ringen kunnen deelnemen op de laatste nationale vlucht van 2023. Indien de deelnemer dan ook deelnemer is in 2023.
  • Het maakt niet uit of de deelnemer deelneemt aan de ochtend- en of middaglossing.
  • De duiven hoeven niet bij de eerste 2 getekende te staan op de vlucht.
  • De ringen kosten 15 euro per 4 stuks.
  • Per hokcoördinaat mogen er maximaal 1 set van 4 ringen besteld worden.
  • Zoals gebruikelijk bij ons wordt de inleg min de kosten vervlogen op de vlucht in 2023. Wellicht aangevuld door sponsorprijzen.
  • De ringen worden door ons op uw naam gezet.
  • De ringen kunnen bij inschrijving worden besteld.
  • De ringen worden na inschrijving vanaf 1 februari aan u verzonden.

 
U kunt vanaf 1 januari weer inschrijven via onze site. 

Uw inschrijving wordt pas definitief nadat deze door de beheerder van Marathon Noord is beoordeeld. Na deze beoordeling ontvangt u een email met uw definitieve inschrijfgegevens. Het is ook mogelijk om later nog uw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Indien nodig: klik hier voor een inschrijf instructie !


Namens alle Marathon Noord medewerkers wensen wij u alvast een fijne jaarwisseling en een succesvol maar vooral gezond 2022.

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.