De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Wat zullen we ons blijven herinneren van 2021?

Geplaatst: 23-12-2021

Wat zullen we ons blijven herinneren van 2021?

De protocollen en regels t.a.v. Covid-19, de langste onderhandelingen voor een nieuw te vormen kabinet of de overwinning van Max Verstappen in Abu Dhabi, waar hij wereldkampioen werd in F1! Zo zijn er natuurlijk veel meer onderwerpen die voor een ieder belangrijk zijn, die hij of zij in 2021 hebben meegemaakt.
Voor ons als duivenliefhebbers hebben we over het uitoefenen van onze sport in 2021 niet te klagen gehad. We konden op tijd in april aan het seizoen beginnen. Het enige waar we over konden klagen was het weer, maar dat doen we altijd al.

We hebben als marathonliefhebbers weer kunnen genieten van een aantal mooie vluchten, al waren er ook vluchten bij die we misschien liever anders hadden gezien. Maar daar zullen de vluchtwinnaars en kampioenen van 2021 anders over denken. Verder wil ik wel aangeven, dat wij als Marathon Noord erg veel mazzel hebben gehad met het organiseren van onze feestmiddag op zaterdag 23 oktober. We konden de vluchtwinnaars en kampioenen (ook van 2020) huldigen op de manier zoals we dat allemaal graag zouden willen. Alleen moesten we ons ook op deze middag aan het protocol houden. Na 23 oktober zijn er weer nieuwe regels t.a.v. Covid – 19 in het leven geroepen, waardoor er huldigingen van kampioenschappen niet meer door konden gaan en in de meeste gevallen werden doorgeschoven naar 2022.

Verder is Marathon Noord zeer verheugd over het feit, dat we de middaglossing competitie kunnen voortzetten. Als alternatief voor Dax , gaan we nu Cahors (Bressols) vliegen voor sectoren 2, 3 en 4.

Tot slot hoe gaan we de feestdagen vieren? Deze zullen we niet zo kunnen vieren zoals we allemaal misschien hadden voorgesteld. Maar als ik zie wat er in de hele wereld gebeurd, hebben wij in Nederland niet te klagen met alle voorzieningen die wij hebben. Ik constateer dat er steeds meer mensen zijn die het in deze tijd niet makkelijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Maar alleen met elkaar en door positief te blijven komen we er weer bovenop en hopen we op betere tijden in 2022.

Ik wens iedereen namens het bestuur van Marathon Noord ondanks alles fijne, vredige en gezellige dagen en hoop voor het nieuwe jaar op (veel) minder Corona, veel gezondheid en voorspoed.

Voorzitter
René Koeman

 

 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


maandag 24 juni 2024
Inkorven Agen
vrijdag 28 juni 2024
Lossing Agen gepland
maandag 1 juli 2024
Inkorven Barcelona
dinsdag 2 juli 2024
Inkorven Cahors
vrijdag 5 juli 2024
Lossing Cahors gepland
vrijdag 5 juli 2024
Lossing Barcelona gepland
dinsdag 23 juli 2024
Inkorven Bergerac
vrijdag 26 juli 2024
Lossing Bergerac gepland
maandag 29 juli 2024
Inkorven Perpignan
vrijdag 2 augustus 2024
Lossing Perpignan gepland
zaterdag 26 oktober 2024
Feestmiddag en Kampioenenhuldiging 2024
Lees meer >