De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Verstuurde brief aan de besturen van de afdelingen en NPO.

Geplaatst: 25-9-2021

Onderstaande brief is verstuurd aan alle afdelingen en het NPO bestuur n.a.v. het voorgestelde vliegprogramma 2022.

 

Geacht bestuur,
 
 
Als Stichting Marathon Noord hebben wij kennis genomen van de plannen van de NPO met betrekking tot de marathonvluchten. En deze plannen baren ons ernstige zorgen. Met het programma zoals de NPO het voor 2022 voor ogen heeft, dreigt er na 47 jaar een einde te komen aan onze competitie op de middaglossingen. Een competitie die ruim 500 marathonspelers jaarlijks heel veel spelvreugde brengt. Daarbij hopen wij met al onze leden in 2024 ons 50 jarig jubileum te kunnen vieren.
 
In het definitieve conceptvliegprogramma van de NPO komt de Nationale vlucht vanuit Dax te vervallen. Deze wordt vervangen door een kortere sectorale vlucht. Als de sectoren 2, 3 en 4 niet naar een gezamenlijke losplaats gaan, houdt Stichting Marathon Noord slechts 2 vluchten over en dat is te weinig voor haar traditionele competitie.
 
Graag zouden wij zien dat de trilogie St. Vincent-Dax-Bergerac op het programma blijft staan zoals we dit al jaren kennen. Mocht dit niet haalbaar blijken, dan stellen wij voor om met de sectoren 2, 3 en 4 te zorgen voor een gezamenlijke vlucht vanaf bijvoorbeeld Cahors/Bressols.
 
Wij verzoeken u om bij de behandeling van het conceptvliegprogramma op de aankomende Algemene Ledenvergadering NPO dit mee te nemen.
 
Alvast dank voor uw inzet in deze.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur Stichting Marathon Noord.
 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


zaterdag 28 oktober 2023
Feestmiddag en kampioenenhuldiging
Lees meer >