De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Dubbele Travipharma Criterium der Azen winnaars middaglossing 2021

Geplaatst: 18-8-2021

Dubbele Travipharma Criterium der Azen winnaars middaglossing 2021
 
Naast S. van der Hulst-Wiranda hebben we nog een winnaar van het Travipharma Criterium der Azen.
 
Coen Brugman, Luttelgeest had de pech dat zijn tweede getekende op St.Vincent plus 6 andere doffers in een mand heeft gezeten welke nooit in St.Vincent geweest is. Zie eerdere publicatie van het NPO hierover.
Voor het Criterium der Azen tellen bij Marathon Noord de beide getekende duiven. Coen Brugman heeft op de 3 nationale vluchten welke hiervoor tellen (St.Vincent,Dax en Bergerac) 5 van zijn 6 getekenden geconstateerd.
Hij heeft niet de mogelijkheid gehad om op St.Vincent zijn 2e getekende te kunnen draaien.
 
Bovenstaande  heeft ons doen besluiten om ten aanzien van Coen het NPO besluit te volgen en dit heeft geresulteerd in een dubbele winnaar voor de Travipharma Criterium der Azen Middaglossing.
 
Sjors, Henny, Coen gefeliciteerd !

 
 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


zaterdag 28 oktober 2023
Feestmiddag en kampioenenhuldiging
Lees meer >