De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Competitie Marathon Noord 2021 gaat dit weekend van start met de klassieker vanaf St.Vincent.

Geplaatst: 10-6-2021

Competitie  Marathon Noord 2021  gaat dit weekend van start met de klassieker vanaf St.Vincent.
 
Het is zover. We gaan weer van start. Het is nu donderdagmiddag en zaterdagavond zijn waarschijnlijk de prijzen alweer verdeeld van de eerste Marathon Noord vlucht Sint Vincent en hebben we de vluchtwinnaar al mogen feliciteren. Tot dan kan iedereen dromen van een mooie overwinning en het winnen van mooie prijzen. Heeft u de juiste duiven bovenaan de lijst staan……hopelijk heeft u het goed gezien. Nu kunnen we niets anders meer dan afwachten. Dat is toch ook het mooie van onze sport. De hoop dat ………. En daarna …… op naar de volgende vlucht.

Cijfers en vergelijking
Als bestuur zijn we trots op het aantal inschrijvingen voor zowel de middag- als ochtendlossingen. Kijken we naar de aantallen dan zien we wat betreft het totaal aantal inschrijvingen dat dit er 515 zijn. Op de middaglossingen hebben we 433 inschrijvingen en op de ochtendlossing zijn het er 253. In vergelijking met vorig jaar is het aantal deelnemers 10% hoger. De laatste jaren zagen we telkens een lichte daling maar nu dus een behoorlijke stijging.
De 1400 beschikbare ringen voor de jaarlingenrace vanaf Bergerac 2022 waren al snel uitverkocht. Vorig jaar hadden we er 1200 en we kijken dan ook nu al uit naar Bergerac dit jaar. De 1e jaarlingenrace van SMN. Hoeveel jaarlingen zijn er dan nog in de strijd en wie gaat de winnaar worden en gaat er met de hoofdprijs van 500,00 vandoor?
Al deze aantallen geven aan dat we met onze overzichtelijke competitie met veel prijzen waar iedereen kansen heeft nog altijd voorzien in een duidelijke behoefte.

Sponsoring
Wat de sponsoring betreft zijn we er ook bijna uit en we willen vanaf deze plaats dan ook de sponsors van harte bedanken. Het is fijn om te zien dat we al jaren terug kunnen vallen op onze trouwe sponsors en we ook in staat zijn om nieuwe sponsoren te werven. Zonder hen zag onze competitie er niet zo uit. Nogmaals dank daarvoor.

Totale inleg
Met een totale inleg van bijna  €47.000,00 en de geschonken prijzen van onze sponsors komen daar nog bij, zijn we zoals u van ons gewend bent, weer in staat om een fantastisch prijzenpakket te vervliegen. We gaan net als vorige jaren de prijzen per vlucht kenbaar maken op de site en via facebook. De te winnen sponsorprijzen op St.Vincent kunt u vanaf vrijdag zien op www.marathonnoord.nl

Attractiepoule 1e en 2e getekende
Wat betreft de attractieprijzen kunnen we u melden dat er een bedrag van bijna 20.000  is ingetekend . Op de middaglossing gaan we 4.000,00 per vlucht uitkeren en voor de ochtendlossing zal dit per vlucht  2.600,00 zijn. Het volledige overzicht van de te winnen attractieprijzen op St.Vincent kunt u eveneens vrijdag zien op www.marathonnoord.nl .   

E-bike - fietspoule
De inleg voor de E-bike poule is dusdanig groot dit jaar dat we verwachten dat we op zowel de middag als ook op de ochtendlossingen een E-bike per vlucht kunnen vervliegen.  Totaal is er 6100 euro over de ochtend- en middaglossing ingezet.

We wensen u allen een goed en plezierig vliegseizoen toe. Wellicht wint u een van de mooie prijzen van Marathon Noord en mogen we u huldigen op onze feestmiddag welke we hopen te organiseren op 23 oktober 2021.

Succes!

<<< Terug

Sponsors

Agenda


maandag 24 juni 2024
Inkorven Agen
vrijdag 28 juni 2024
Lossing Agen gepland
maandag 1 juli 2024
Inkorven Barcelona
dinsdag 2 juli 2024
Inkorven Cahors
vrijdag 5 juli 2024
Lossing Cahors gepland
vrijdag 5 juli 2024
Lossing Barcelona gepland
dinsdag 23 juli 2024
Inkorven Bergerac
vrijdag 26 juli 2024
Lossing Bergerac gepland
maandag 29 juli 2024
Inkorven Perpignan
vrijdag 2 augustus 2024
Lossing Perpignan gepland
zaterdag 26 oktober 2024
Feestmiddag en Kampioenenhuldiging 2024
Lees meer >