De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Kerstboodschap 2019

Geplaatst: 24-12-2019

Beste sportgenoten,

Met de kerstdagen en oudjaarsavond in het vooruitzicht gaan de meeste mensen een gezellige tijd tegemoet. Al kan niet iedereen dit zeggen. We hebben misschien wel een naaste in ons midden gehad die het afgelopen jaar is overleden of ernstig ziek was. Ook zijn er heel wat ouderen en alleenstaande mensen die tegen de feestdagen opzien. We worden bijna alle dagen wel geconfronteerd via de media dat diverse mensen eenzaam zijn en bijna geen bezoek krijgen. Kijkt u in deze tijd (eigenlijk altijd) eens om u heen en maak eens een praatje of groet iemand waarvan u ook weet dat deze in dezelfde situatie zit zoals ik hiervoor beschreef. In deze haastige tijd mag u ook wel eens aandacht hebben voor een naaste in uw omgeving.

Tijdens de maand december kijkt men ook graag even terug wat er het afgelopen jaar gebeurd is. De één heeft een mooie herinnering op sportief gebied meegemaakt en de ander kan weer terugkijken op een mooie maatschappelijke ontwikkeling. Als ik even naar Marathon Noord kijk kunnen we terugkijken op een mooi seizoen met een respectabel aantal deelnemers (485). Al moeten wij ook constateren dat wij ook een aantal minder inschrijvingen hadden t.o.v. 2018 (15). Ook dit jaar hebben we weer pittige vluchten gehad, maar er zijn altijd weer duiven en liefhebbers die hier goed mee weten om te gaan. Tijdens de feestmiddag/prijsuitreiking in Doetinchem hebben we weer de vluchtwinnaars en kampioenen mogen huldigen. De feestmiddag in “De Kruisberg” te Doetinchem werd dit jaar heel goed bezocht, we moesten er zelfs nog tafels en stoelen bij zetten.
En ondanks de drukte was de bediening en het warm en koud buffet weer als vanouds uitstekend verzorgd.

Dan wil ik u tot slot erop wijzen dat de inschrijving voor 2020 weer op 1 januari start en breng ik graag nog even de “jaarlingen competitie” die we gaan organiseren onder de aandacht. U krijgt de informatie hierover persoonlijk via de mail, maar ook op de site van Marathon Noord kunt u hierover informatie vinden.

Verder wil ik langs deze weg nogmaals gebruik maken om alle sponsoren, medewerkers van SMN en schenkers van de bonnen en late jongen te bedanken voor uw bijdrage. Zonder uw steun kan Marathon Noord niet elk jaar zo’n mooie competitie organiseren.

Rest mij nog om iedereen namens Marathon Noord prettige kerstdagen te wensen en een gezond, gelukkig en sportief 2020.

Voorzitter
René Koeman

 

 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


zondag 21 april 2024
Grote Jubileum Zaalveiling speenklare jongen 2024
Lees meer >
zaterdag 26 oktober 2024
Feestmiddag en Kampioenenhuldiging 2024
Lees meer >