De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Travipharma nieuwe sponsor Stichting Marathon Noord

Geplaatst: 14-3-2019

Met trots willen wij een nieuwe sponsor van de Stichting Marathon Noord voorstellen.

Travipharma is het bedrijf van Gerard Schalkwijk uit Lopik. Gerard is een Marathonspeler pur-sang en heeft al topprestaties geleverd op de Marathonvluchten. Hij is ook deelnemer bij Stichting Marathon Noord en won bijvoorbeeld de 2e prijs bij SMN op Barcelona met de reischeque!

Regelmatig gaat U een Webblog voorbij zien komen van Gerard en op de hoofdpagina van onze website zal regelmatig een nieuwe link staan naar een uitleg van een produkt of een combinatie van produkten van Travipharma. Zoals op dit moment "de TAS van Hage".

Wij zijn erg blij met deze nieuwe sponsor en hopen op een fijne langdurige samenwerking.

Travipharma is een familiebedrijf, bestaande uit experts op het gebied van natuurlijke supplementen en medicijnen voor (race)duiven en pluimvee. De eigenaren van Travipharma zijn zelf duivenliefhebbers, en werken daarom met respect voor de natuurlijke fysieke balans die duiven en pluimvee van nature hebben. Onze supplementen zijn erop gericht deze natuurlijke balans te versterken, zodat deze dieren minder snel last krijgen van gezondheidsproblemen, en beter in staat zijn hun natuurlijke immuunsysteem te gebruiken. Echter, de duivensport kan best uitdagend zijn voor deze vogels, omdat ze hun reserves opmaken om een goede prestatie neer te zetten. Dat kan de natuurlijke balans uit evenwicht brengen. Daardoor zijn ze vatbaarder voor bijvoorbeeld infecties of ziekten. In dat geval levert Travipharma medicijnen die deze mooie dieren helpen om infecties en ziekten te bestrijden, om zo hun gezondheid weer op peil te krijgen.

De ontwikkeling van deze supplementen en medicijnen wordt gedaan in samenwerking met een gecertificeerde dierenarts en een pharmaceut. Travipharma is een flexibel bedrijf, dat denkt in oplossingen voor ieder probleem. Op die manier vinden we het leuk om onze klanten te bedienen. Het is dan ook ons doel om u zoveel mogelijk te bevredigen in uw wensen en op die manier te zorgen voor de gezondheid en natuurlijke kracht van duiven en pluimvee van over de hele wereld.

 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


dinsdag 14 juli 2020
Inkorven St. Vincent
vrijdag 17 juli 2020
Lossing St.Vincent gepland
zondag 26 juli 2020
Inkorven Barcelona
vrijdag 31 juli 2020
Lossing Barcelona gepland
maandag 3 augustus 2020
Inkorven Perpignan
dinsdag 4 augustus 2020
Inkorven Dax
vrijdag 7 augustus 2020
Lossing Dax gepland
vrijdag 7 augustus 2020
Lossing Perpignan gepland
maandag 10 augustus 2020
Inkorven Narbonne
dinsdag 11 augustus 2020
Inkorven Bergerac
vrijdag 14 augustus 2020
Lossing Bergerac gepland
vrijdag 14 augustus 2020
Lossing Narbonne gepland