De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Competitie Marathon Noord 2018 gaat dit weekend van start met de klassieker vanaf St.Vincent.

Geplaatst: 13-6-2018

Competitie  Marathon Noord 2018  gaat dit weekend van start met de klassieker vanaf St.Vincent.
 
Het is nu woensdagavond 13 juni.  A.s. zaterdagavond  zijn waarschijnlijk de prijzen alweer verdeeld  en hebben we de winnaar van St.Vincent al mogen feliciteren. Tot dan kan iedereen dromen van een historische overwinning en het winnen van mooie prijzen. Gisteren zijn de duiven de mand ingegaan en het is te hopen dat u het goed gezien heeft en de juiste duiven bovenaan de lijst heeft staan. Er is nu niets meer aan te doen en  u zult moeten afwachten of uw favorieten het gaan waarmaken.  Dat is ook het mooie van onze sport. De hoop dat ………. En daarna …… op naar de volgende vlucht.

Cijfers en vergelijking
Als bestuur zijn we weer uitermate blij met het aantal inschrijvingen voor zowel de middag- als ochtendlossingen. Kijken we naar de aantallen dan zien we wat betreft het totaal aantal inschrijvingen (503) een lichte daling van 3,45% t.o.v. vorig jaar. Op de middaglossingen hebben we 8 inschrijvingen minder (-1,85%) en op de ochtendlossing helaas 34 minder (-12,78%). Het aantal liefhebbers dat aan beide competities deelneemt is 154 t.o.v. vorig jaar 178.  Al met al met een totaal aantal liefhebbers op de middaglossing van 425 en op de ochtendlossingen van 232 (ondanks de NFO perikelen) zijn we tevreden. Met bovendien 29 deelnemers die dit jaar voor het eerst meestrijden bij SMN merken we van de tendens van de teruggang in de duivensport gelukkig nog vrij weinig. Al deze aantallen geven aan dat we met onze overzichtelijke competitie met veel prijzen waar iedereen kansen heeft nog altijd voorzien in een duidelijke behoefte.

Sponsoring
Wat de sponsoring betreft zijn we er ook bijna uit en we willen vanaf deze plaats dan ook de sponsors van harte bedanken. Het is fijn om te zien dat we al jaren terug kunnen vallen op onze trouwe sponsors en we ook in staat zijn om nieuwe sponsoren te werven. Zonder hen zag onze competitie er niet zo uit. Nogmaals dank daarvoor.
Totale inleg
Met een totale inleg van bijna  €40.000,00 en de geschonken prijzen van onze sponsors komen daar nog bij, zijn we zoals u van ons gewend bent, weer in staat om een fantastisch prijzenpakket te vervliegen. We gaan net als vorig jaar de prijzen per vlucht kenbaar maken op de site en via facebook. De te winnen sponsorprijzen op St.Vincent kunt u a.s. vrijdag zien op www.marathonnoord.nl

Attractiepoule 1e en 2e getekende
Wat betreft de attractieprijzen kunnen we u melden dat er een bedrag van 22.000  is ingetekend . Op de middaglossing gaan we  4.500,00 per vlucht uitkeren en voor de ochtendlossing zal dit per vlucht  2.700,00 zijn. Het volledige overzicht van de te winnen attractieprijzen op St.Vincent  kunt u eveneens vrijdag a.s. zien op www.marathonnoord.nl .   

Reis chequepoule
Vorig  jaar  zijn we begonnen met het vervliegen van reischeques. Gezien de vele positieve reacties op de feestmiddag vorig jaar hebben we besloten om ook dit jaar weer reischeques te gaan vervliegen. De animo is echter niet zo groot als we gehoopt hadden. Door de mindere deelname zal er op de middaglossing vluchten telkens een cheque ter waarde van 900,00 worden vervlogen en op de ochtendlossing vervliegen we per vlucht een reischeque t.w.v. 650,00.

We wensen u allen een goed en plezierig vliegseizoen toe. Wij hopen dat u dit jaar een van de mooie prijzen van Marathon Noord in de wacht sleept en dat we u kunnen huldigen op onze feestmiddag/kampioenen huldiging  die zal worden gehouden (noteert u alvast de datum) op 27 oktober 2018 bij zaal “De Kruisberg” in Doetinchem.

Succes!

Wilt u overigens als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuws, meldingen, reportages etc. like ons dan op facebook https://www.facebook.com/marathonnoord
 
Met vriendelijke groet,
Marathon Noord

Website: www.marathonnoord.nl
Twitter: twitter.com/MarathonNoord
Facebook: www.facebook.com/marathonnoord
 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.