De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord

Persbericht NFO 2018

Geplaatst: 6-6-2018

Persbericht NFO 2018

Namens ZLU, NPO, Sectie Marathon:

Met het verschijnen van het ZLU Periodiek een aantal weken geleden, is een periode van onrust en onduidelijkheid ontstaan.

De toepassing van de NFO2018 regeling was het onderwerp van gesprek.

Het was en is niet de intentie geweest om verdeeldheid te creëren maar juist met alle input tot de best wenselijke werking te komen.

Dit is tenslotte op de laatste NPO Ledenraad van 10 maart 2018 unaniem besloten. Tijdens deze Ledenraad is ook afgesproken dat na het seizoen 2018, de NFO2018 regeling wordt geëvalueerd. Het evaluatieproces zal in september aanvangen.

Na deze evaluatie kan het zijn dat in het seizoen 2019 de halfwaardefactor, die afhankelijk is van de neutralisatietijd, nationaal of internationaal, die gehanteerd wordt bij de berekening, wordt aangepast. Het seizoen 2018 wordt dus de NFO2018 gebruikt.

Hopende dat hiermee alle onduidelijkheid weggenomen is en het ZLU jubileumjaar een jaar wordt met prachtige internationale vluchten en bijbehorende winnaars.

Een goed seizoen gewenst.

Bestuur ZLU
Bestuur NPO
Bestuur Sectie Marathon

 

Dit betekent dus dat het vergaderbesluit van 10 maart jl. wordt aangehouden.

 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


zaterdag 26 oktober 2019
Bonnen verloting Marathon Noord en Kampioenenhuldiging 2019
Lees meer >
zaterdag 26 oktober 2019
Bonnenverkoop Habru t.b.v. Stichting Bergh in het Zadel t/m 26-10 20.00 uur
Lees meer >