De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Weblog Simon IJnsen 07-07-2017

Geplaatst: 7-7-2017

Beste Lezers ,
Er zijn op dit moment al weer drie overnachtvluchten vervlogen en de resultaten vallen behoorlijk tegen .
St Vincent werd hier een debacle met de beide strijders nog onderweg .
Op dat moment gaat het natuurlijk knagen en moet er wat gebeuren en dat is dus ook gebeurd .

Eerst werd er nog ingekorfd op Ruffec , wat achteraf niet slim was natuurlijk .Het werden dus twee staartprijzen met een tweejarige als mijn eerste kleindochter Teun x Era ( Jellema) .De andere 8 waren allen jaarlingen welke op 1 na zijn thuis gekomen . Mijn tweede een jaarling doffer kwam thuis en zat behoorlijk met de ogen te knipperen , waardoor mijn vermoeden werd bevestigd , de koppen !

Na St Vincent heb ik een afspraak gemaakt met Jelle Jellema om mijn duiven te onderzoeken en hij attendeerde me gelijk op de koppen . Na gezamenlijk overleg kwamen we tot de conclusie dat de verluchting niet klopte en dat ik daar wat aan moest doen . Thuis gekomen ben ik gelijk het hok in gegaan en de veranderingen aangebracht , dit was 10 minuten werk ! De volgende morgen kwam ik op het hok en waren de resultaten al te zien , ze zaten veel strakker . We zijn nu een 10 dagen verder en de duiven trainen aan huis nu ook stukken beter , dus we hopen dat het de rest van het seizoen zich gaat uitbetalen .

Komend weekend gaat het een spannend weekend worden met Barcelona , Dax en de eerste jonge duiven opleervlucht .
Op Barcelona gaan de twee broers Riemer en Bauke de strijd aan met de elementen en ik hoop dat ze hun oomzegger kunnen verbeteren .

Op Dax gaan er waarschijnlijk 5 mee met als vaandeldraagster de 011 .

De jongen 38 stuks gaan komend weekend naar Heino en zijn niet op geleerd . Deze trekken bij huis soms een uur weg dus met de gezondheid zit het wel snor .

 Gr. Simon
 

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.