De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Competitie Marathon Noord 2017 gaat dit weekend van start met de klassieker vanaf St.Vincent.

Geplaatst: 14-6-2017

Competitie  Marathon Noord  2017  gaat dit weekend van start met de klassieker vanaf St.Vincent.
 
Het is nu woensdagavond 14 juni. A.s. zaterdagavond (of zondag?)  zijn waarschijnlijk de prijzen alweer verdeeld  en hebben we de winnaar van St.Vincent al mogen feliciteren. Tot dan kan iedereen dromen van een historische overwinning en het winnen van mooie prijzen. Gisteren zijn de duiven de mand ingegaan en het is te hopen dat u het goed gezien heeft en de juiste duiven bovenaan de lijst heeft staan. Er is nu niets meer aan te doen en  u zult moeten afwachten of uw favorieten het gaan waarmaken.  Dat is ook het mooie van onze sport. De hoop dat ………. En daarna …… op naar de volgende vlucht.

Cijfers en vergelijking
Als bestuur zijn we weer uitermate blij met het aantal inschrijvingen voor zowel de middag- als ochtendlossingen. Kijken we naar de aantallen dan zien we wat betreft het totaal aantal inschrijvingen (520) een lichte daling van 5% t.o.v. vorig jaar. Op de middaglossingen hebben we 22 inschrijvingen minder (-5%) en op de ochtendlossing 20 minder (-7%). Het aantal liefhebbers dat aan beide competities deelneemt is praktisch gelijk gebleven 178 t.o.v. vorig jaar 179.. En  met een totaal aantal liefhebbers op de middaglossing van 432 en op de ochtendlossingen van 266 zijn we meer dan tevreden. Met bovendien 21 deelnemers die dit jaar voor het eerst meestrijden bij SMN merken we van de tendens van de teruggang in de duivensport gelukkig nog vrij weinig. Al deze aantallen geven aan dat we met onze overzichtelijke competitie met veel prijzen waar iedereen kansen heeft voorzien in een duidelijke behoefte.

Sponsoring
Wat de sponsoring betreft zijn we er ook al uit en we willen vanaf deze plaats dan ook de sponsors van harte bedanken. Het is fijn om te zien dat we al jaren terug kunnen vallen op onze trouwe sponsors en we ook in staat zijn om nieuwe sponsoren te werven. Zonder hen zag onze competitie er niet zo uit. Nogmaals dank daarvoor.

Totale inleg
Met een totale inleg van ruim  €43.000,00 en de geschonken prijzen van onze sponsors komen daar nog bij, zijn we zoals u van ons gewend bent, weer in staat om een fantastisch prijzenpakket te vervliegen. We gaan net als vorig jaar de prijzen per vlucht kenbaar maken op de site en via facebook. De te winnen sponsorprijzen op St.Vincent kunt u a.s. vrijdag zien op www.marathonnoord.nl

Attractiepoule 1e en 2e getekende
Wat betreft de attractieprijzen kunnen we u melden dat er een bedrag van ruim 23.000  is ingetekend . Op de middaglossing gaan we maar liefst  4.500,00 per vlucht uitkeren en voor de ochtendlossing zal dit per vlucht 3.200,00 zijn. Het volledige overzicht van de te winnen attractieprijzen op St.Vincent  kunt u eveneens vrijdag a.s. zien op www.marathonnoord.nl .   

Reis chequepoule
De laatste jaren is het ons niet gelukt om de auto voltekend te krijgen. Hiervoor in de plaats hebben we elektrische fietsen vervlogen. Met het vervliegen van reischeques wilden we voor 2017 iets nieuws doen. De animo voor deze reischeques is echter niet zo groot als we gehoopt hadden. We gaan dit seizoen 6 reischeques vervliegen van 1.000,00 en voor volgend jaar kijken we opnieuw wat het gaat worden.

We wensen u allen een goed en plezierig vliegseizoen toe. Wij hopen dat u dit jaar een van de mooie prijzen van Marathon Noord in de wacht sleept en dat we u kunnen huldigen op onze feestmiddag/kampioenen huldiging  die zal worden gehouden (noteert u alvast de datum) op 28 oktober 2017 bij zaal “De Kruisberg” in Doetinchem.
Succes!

Wilt u overigens als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuws, meldingen, reportages etc. like ons dan op facebook https://www.facebook.com/marathonnoord
 
 
Met vriendelijke groet,
Marathon Noord

Website: www.marathonnoord.nl
Twitter: twitter.com/MarathonNoord
Facebook: www.facebook.com/marathonnoord

<<< Terug

Sponsors

Agenda


No results found.