De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord

Inschrijven

Heeft u vragen of problemen met uw inschrijving, stuur dan een email naar penningmeester@marathonnoord.nl.

Indien u de afgelopen jaren reeds deelnemer bent geweest, maak het uzelf gemakkelijk door eerst in te loggen, dan hoeft u uw gegevens niet opnieuw in te voeren.

Indien u uw inloggegevens niet bij de hand heeft, kunt u deze ook opvragen, uw inloggegevens worden dan per direct toegezonden per email.

Bent u niet eerder deelnemer geweest, dan kunt u hieronder uw gegevens invullen zonder in te loggen.

 
NPO lidnummer
Wachtwoord
Met dit wachtwoord kunt u (in combinatie met uw lidnummer) de volgende keer inloggen.
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Provincie
Telefoon
Email
Website
IBAN nummer
Deelnemer sinds
Middaglossing 25,00
Middaglossing A1 30,00
Middaglossing A2 25,00
Ochtendlossing 25,00
Ochtendlossing A1 30,00
Ochtendlossing A2 25,00
E-Bike poule middaglossingen 50,00
E-Bike poule ochtendlossingen 50,00
 
Accoord reglementen en incasso  Ik stem in met de deelname reglementen en ga akkoord met incasso van de deelnamekosten 0 euro eind mei van de door mij opgegeven IBAN nummer.
 
Accoord privacy verklaring  Ik stem in met de opslag van mijn gegevens en het gebruik van foto's. Mijn gegevens mogen minimaal 3 jaar worden bewaard voor het berekenen van kampioenschappen. Indien ik mijn gegevens wil laten verwijderen, zal ik daar expliciet een verzoek voor indienen. Meer informatie.
 
 
 

Sponsors

Agenda


zaterdag 2 maart 2019
Voorjaarsbeurs 2019 Houten
Lees meer >
zondag 3 maart 2019
Voorjaarsbeurs 2019 Houten
Lees meer >