De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter

Feestmiddag en kampioenenhuldiging

Op zaterdagmiddag 23 oktober a.s. van 14.00 -20.00 uur (zaal open vanaf 13.15 uur) houdt Stichting Marathon Noord zijn jaarlijkse feestmiddag. 

We zouden het fijn vinden als u de moeite zou nemen om bij de prijsuitreiking erbij te zijn om de kampioenen en prijswinnaars op een passende wijze te huldigen. De feestmiddag vindt plaats in zaal de Kruisberg, Kruisbergseweg 172 in Doetinchem. 

Let op: We zullen ons daar wel moeten houden aan de nieuwe regels. Er zal bij binnenkomst worden gevraagd naar een CoronaCheck QR-code (via app of een schriftelijk bewijs) of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Bij dit alles is ook een geldig ID-bewijs nodig. Vergeet dit dus niet mee te nemen.

Dit is trouwens al de 47-ste keer dat onze kampioenen gehuldigd worden en het grote aantal deelnemers en de enthousiaste reacties laten zien dat Stichting Marathon Noord nog steeds springlevend is. Ruim 500 liefhebbers hebben het afgelopen seizoen ingeschreven voor onze competitie. Kortom een competitie die nog steeds aan de vraag van de liefhebbers van de marathonvluchten voldoet.

We willen er samen met u een gezellige middag van maken waar onze kampioenen en prijswinnaars op een prettige wijze gehuldigd worden. Veel leesplezier met bijgaand kampioenenboek en we hopen op uw komst.

Met vriendelijke groet
Bestuur Marathon Noord
 

 

Sponsors

Agenda


maandag 8 november 2021
Start Verkoop www.toppigeons.nl
Lees meer >
maandag 15 november 2021
Einde verkoop op www.toppigeons.nl
Lees meer >