De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter
Bijdrage - 29

Geplaatst: 9-8-2010
 

 

Beste lezers,
 
Gisteren was voor mij de laatste fondvlucht van 2010 Orange .Het lag in de bedoeling om er een ochtendlossing van te maken, maar voor ons allen werd het toch overnachten .
Daar het dit jaar wat minder gaat dan in 2009 en er voor de kampioenschappen geen eer meer was te behalen, was mijn streven wel om ook op de laatste vlucht op de uitslag te komen en dat is gelukt.
In ons nic werden toch nog 145 duiven door 20 liefhebbers ingekorfd.
De eerste duif in het nic was een eilander en wel van F.Molenaar, met een duif die dit jaar de dagfondkampioen in hun club werd.
Deze plaats was goed voor een teletext noterring in zone 4 van de NU, waarvoor mijn felicitaties.
Zelf had ik er 5 mee en draai er 3 in de prijzen en alles thuis.
Net als vorig jaar op Periqueux was het de Inteelt Nirvana die mijn eerste was en als 15de in het nic eindigde .Hij zat op eieren en een groot jong en kwam prima thuis en ging vanmorgen weer als eerste naar buiten ( zie de foto ) .
De aankomsten waren als volgt :
 
1 doffer 08-4200988  12.17.30 prijs 15 lijn Nirvana Jellema
2 doffer 08-4201019 13.43.16 prijs 32 lijn Nirvana x  Lucasx 504 Jellema
3 doffer 08-2127673 15.27.11 prijs 42 Bono winnaar Bergerac 2009 via R.Visser
De laatste 2 waren 2 duivinnen die jammer genoeg hun 5de pen hadden gegooid in de mand, vandaar dat ze denk ik te laat waren .
De jongen kwamen weer goed af met zelfs 2 bij de eerste 10 in de vereniging. De vorige vlucht verliep voor het vasteland slecht wat je ook kon zien aan de uitslag van de afdeling, want daar draaide ik er 16 van de 20 in de prijzen, iets wat je alleen in je dromen meemaakt . 
Volgende week gaan we heerlijk een weekje naar Spanje en worden de duiven prima verzorgt en ingekorfd door mijn schoonvader.

 

 
<<< Terug
 

Sponsors

Agenda


No results found.