De website van Marathon Noord gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden op de website van Marathon Noord.

Stichting Marathon Noord
Marathon Noord op Facebook Marathon Noord op Youtube Marathon Noord op Twitter
Bijdrage - 5

Geplaatst: 14-3-2010
 

HALLO ALLEMAAL.

Het schaatsseizoen is weer afgelopen en dat is voor mij ieder jaar weer de tijd dat ik mij weer voor de volle 100% in ga zetten voor de duiven.
Ik hoef geen training meer te geven aan de jeugd, en mijn vrijwilligers werk voor de ijsbaan loopt ook op zijn eind.
Het is weer twee weken geleden sinds mijn laatste bijdrage aan deze weblog, dus hoog tijd om weer een keertje bij te praten.
De vorige keer was niet zo’n positief verhaal, maar dit gaan we nu anders doen, het gaat op het hok ook heel even beter.
De 508 heeft weer nieuwe eieren en ik kan inmiddels al zien dat ze nu wel bevrucht zijn.
Het koppel waar de eieren van koud geworden waren, heeft ook weer nieuwe eieren, en de doffer die in het geheel geen duivin in zijn broedhok duldde heb ik inmiddels ook zo ver dat hij samen me een halfzus van de 612 keurig op 2 eieren zit te broeden.
Verder groeien de jongen zeer voorspoedig op, en ze zien er prachtig uit.
Zo te zien liggen er een paar schitterende witpennertjes in de schaal.

 
<<< Terug
 

Sponsors

Agenda


No results found.